Review Game GOOGLE Baru Rilis Gratis/Google Doodle Champion Island Games 2021 - doodlechampion.com

Review Game GOOGLE Baru Rilis Gratis/Google Doodle Champion Island Games 2021

Chun Official
Views: 1739
Like: 42
Google Doodle Champion Island Games 2021 – 7 SPORTS COMPLETE – ENDING 1080p HD
Review Game GOOGLE Baru Rilis Gratis
Welcome to the Doodle Champion Island Games! Over the coming weeks, join calico (c)athlete Lucky as she explores Doodle Champion Island:a world filled with seven sport mini-games, legendary opponents, dozens of daring side quests, and a few new and old friends. Her ultimate goal? Defeat each sport Champion to collect all seven sacred scrolls—and complete extra hidden challenges across Champion Island in the purrr-ocess.

Are you feline Lucky 😼? Click on today’s Doodle, join one of the four color teams to contribute to the real-time global leaderboard, and let the games begin!

The game has 7 sports mini games with opponents based on Japanese folklore characters, and you can play it on the Google homepage while it’s up!!
Learn more: …
——-

@STUDIO4C : Champion Island Games Character Design & Animation Services
@Qumu : Champion Island Games Cinematic Score & Ingame Music/SFX
I do not own the game and the music…
#gameplay #ending #walkthrough #google #fullgameplay

Timestamp
00:00 – Opening
00:53 – Choose Team
01:28 – Artistic Swimming Champion Princess Otohime 🏊
03:13 – Skateboarding Champion Tanuki 🛹
07:10 – Marathon Champion The Kijimuna 🏃‍♂️
09:39 – Side Quest
11:15 – Rugby Champion The Oni 🏉
13:26 – Table Tennis Champion Tengu 🏓
15:53 – Climbing Champion Fukuro 🧗
18:01 – Archery Champion Yoichi 🎯
19:39 – Ending
20:40 – Trophy
23:05 – Thank you for watching 🙂

Main Game JRPG di Google ! Review Game Pulau Juara Doodle memperingati Olimpiade Tokyo 2021

20 Comments

  1. game nya seru banget dh ku mainnin setlah nonton ini

  2. aku dah mainin, seru banget! jadi gausah liat youtube, main game ini, aja!

  3. Apa cuman gw yang sekarat di bagian gunung nya-

  4. aku dah tamat nyelsain semua misi dan dapet perhargaan bang, tetapi tinggal 1 penghargaan lagi itu dimana

  5. game nya gampang banget
    dan udah aku Tamat kan

  6. game ini layak di tamat kan ga gais??

  7. Ini gamenya ga ada tempat save datanya? Atau auto save data?

  8. ke luar tempat penghargaan ke orang batu chat terus ke tempat perairan yang ada di kapal panah itu loh

  9. Panjat tebing; tombol aksinya ditahan, kalau mau masuk tim bagusnya di awal sebelum main. Quest yang dimainin keknya enakan mulai dari pulau Putri laut dulu.

  10. Mantep nih game, dah tamat gua yg ngumpulin 6 gulungan, skrng nyelesain misi wkwk

  11. Saya pialanya kurang satu yg bagian "don't trust the bird" itu gimana ya?

  12. Aku Belum Yang Main Lempar Bola Sama Manjat 🙁 susah Oi

  13. Aku sudah semua tapi panjat tebing yang susah

Leave a Reply

Your email address will not be published.